Sinds een aantal jaren heeft Melief Bender een leuke tegenhanger van de reeds bekende High Tea, met een heus Melief Bender sausje erover: High Beer. Een heuse speciaal bier proeverij in het oudste cafe van Rotterdam, daar moet je met je maten van genieten!

Voor de High Beer kan men kiezen uit een viertal arrangementen, elk met een eigen insteek en met andere biersoorten. Zo is het mogelijk keer op keer te genieten van een heerlijk arrangement, en bij elk bezoek weer verast te worden door de bierspecialisten van Melief Bender.

 

Geniet van een heerlijke Traditionele High Beer, variërend van 3 tot 5 gangen met bijpassende happen. Liever wat lokalere bieren ontdekken? De Rotterdamse High Beer is een eerbetoon aan een van de beste brouwerijen van Rotterdam, Brouwerij Noordt. De liefde voor het brouwen wordt gevierd met een heerlijke High Beer van 4 verschillende Noordt bieren en bijpassende Rotterdamse happen.

Benieuwd hoe de Amerikaanse Biercultuur precies in elkaar steekt? Amerika, home of the Burger! Kies dan voor de Amerikaanse High Beer variant met een heerlijke Meliefburger en 4 heerlijke Amerikaanse bieren.

Een biercultuur is uiteraard niet compleet zonder de invloed van het seizoen. Ook daar heeft Melief Bender een mooi arrangement op bedacht: Seizoens High Beer. Elke drie maanden nieuwe bieren van de tap en van de fles. Vier keer per jaar een ander arrangement, met andere happen.

 

Op deze manier is het mogelijk op buiten de normale bezoekjes aan Melief Bender een avond nóg meer onvergetelijk te maken met een High Beer. Reserveer aan de bar of neem de telefoon en bel voor de mogelijkheden. Melief Bender heeft plek voor groepen in overleg en wij doen onze uiterste best elke High Beer zo speciaal mogelijk te maken.

 

Tot in het oudste cafe van Rotterdam, tot in  Melief Bender!

2 thoughts on “Arrangementen

Comments are closed.